Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Pot doar sa va spun ca e absolut delicioasa pasca si ca o prefer pe asta decat pe cea cu aluat. Cand eram mica si mi se dadea pasca, mancam doar branza :D
Incepem prin a mixa ouale cu zaharul si esenta de vanile, apoi adaugam branza si untu, lcare a fost tinut la temperatura camerei si omogenizam amestecul.
Punem faina, putin cate putin si grisul. Amestecam bine dupa care adaugam smantana, iar la final stafidele.
Turnam compozitia obtinuta intr-o tava cu pereti detasabili pe care am uns-o cu unt si am tapetat-o cu faina.
Dam la cuptorul preincalzit 180° pentru aproximativ o ora sau pana cand se rumeneste frumos.
Cand e gata, o lasam sa se raceasca si abia apoi poate fi taiata si mancata cu mare pofta.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola