Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Batem albusurile, aflate la temperatura camerei, impreuna cu praful de sare, apoi cu zaharul pana capata consistenta unei smantani groase. Adaugam uleiul, romul, apoi cernem deasupra faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Amestecam cu o spatula usor, apoi turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Presaram deasupra ciocolata taiata bucatele mici si dam tava la cuptor pentru 20 de minute.
Intre timp curatam perele, le scoatem cotorul si le taiem cubulete. Scoatem tava si presaram deasupra si perele. Introducem tava in cuptor si coacem pana trece proba scobitorii. Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o portionam.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola