Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Fasolea ,se curata,se spala,si se pune la fiert in apa cu sare,cca 30 minute.Intre timp costita de porc se portioneaza si se pune sa fiarba,nu o fierbem de tot,o sa mai lasam sa fiarba cu fasolea.Intr-o cratita punem cepele ,ardeiul si rosiile tocate marunt, la calit cu putin ulei,dupa 10-12 minute,adaugam fasolea scursa de apa un strat,deasupra unul de costita si iar fasole.Punem o cescuta de zeama in care a fiert costita,si lasam 20 minute sa fiarba.Dupa 20 minute punem usturoiul zdrobit,sare,piper,cimbru si mai lasam 10 minute pe foc.La final cratita o bagam la cuptor pentru 15 minute la 160 grade,adaugand 100 ml vin alb.Pofta buna!
1
Se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi,sau castraveti murati.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola