Ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de palmier

de RuxyRux in Ficat, 24 Feb 2011 | 13023 vizualizari

 

Reteta este simpla dar rezultatul spectaculos...uleiul de palmier le ofera un gust deosebit...

 

INGREDIENTE

  • o caserola de ficatei
  • 3 linguri ulei palmier
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de palmier:

Se spala ficateii se curata bine de pielite si de eventualele pungute amare.

Se clatesc apoi din nou si nu se usuca pe servetel ci doar se aseaza intr-o strecuratoare ....astfel ca nu vom inlatura complet excesul de apa.
Se pune o tigaie pe foc se incing usor trei linguri de ulei de palmier( chiar daca e mai gros se topeste imediat) si se pun ficateii.

Se lasa putin pe foc fara sa umblam la tigaie doua trei minute si apoi incepem sa miscam tigaia inainte si inapoi din minut in minut. Se intorc cand sunt rumeniti pe o parte si se repeta procedeul. Nu plecati de langa ei sunt gata in zece minute.

Se scot si se sareaza apoi se servesc dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de palmier" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (28)

adry88 1

20.05.2011, 18:07

bun bun

DIANA B 1

18.08.2011, 10:29

Ruxy , da' ceva piperas , o iarba ceva ??? asa , originali de la mama lor ... bun si asa ...

Arhivarul 1

16.10.2020, 16:14

Foarte buna reteta insa pentru sanatate uleiul de palmier este horror !
Cel mai sanatos este cel de cocos (organic).

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ficatei prajiti cu piure de cartofi