Friptura de porc cu sos de soia

de Rahela Velicu in Porc, 24 Mar 2017 | 8655 vizualizari

 

Sosul de soia ii da acestei fripturi un gust nemaipomenit!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • usturoi pisat sau usturoi la plic
  • oregano
  • tarhon
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • sos de soia
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu sos de soia:

Taiem carnea felii si o asezam in tava. Presaram deasupra usturoi pisat sau la plic, eu am folosit la plic. Presaram si oregano, tarhon, patrunjel- eu tot la plic am avut. Dupa gust, adaugam sare, piper si ardei boia dulce.

Dam la cuptorul preincalzit, pentru 50 de minute.

Scaoatem tava, punem sos de soia peste fiecare bucata de carne si mai dam 10 min la cuptor.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca vreti sa iasa mai frageda friptura, adaugati putina apa in tava.

2

Pueti servi cu sos tzatziki sau cu alte sosuri sau garnituri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu sos de soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos de legume la cuptor