Jumarele aurii

de claudiaO in Porc, 18 Sep 2018 | 3303 vizualizari

 

Inca nu a venti iarna, dar daca a dat putin racoarea, a aparut si pofta de ceva jumarele.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne impanata de porc
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumarele aurii:

Carnea spalata si uscata in prealabil, o taiam bucati potrivite de cca 2 cm si o punem in tuciul incins. Amestecam cu lingura din cand in cand ca sa se desprinda, apoi le tinem pe foc pana se rumenesc frumos.

Le scoatem intr-o sita si presaram sare pe ele, dupa gust.

Servim cu pofta, dupa ce se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumarele aurii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Ina 1

18.09.2018, 20:25

vreau si eu! Portie dubla, ca mi le fura Costel

Rocsi 1

19.09.2018, 19:38

mirela0911 1

21.09.2018, 10:05

Super!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Orez turcesc cu carne de porc