"Lecso" - tocana ungureasca

de Sim0na in Mancaruri de legume, 8 Aug 2012 | 8695 vizualizari

COMENTARII (33)

diaconta 1

08.08.2012, 19:21

te-ai dat cu ungurii? ))

diaconta 1

08.08.2012, 19:22

nu stiu cum se zice "bun" pe ungureste

T I M E A 1

08.08.2012, 19:23

finom

diaconta 1

08.08.2012, 19:27

Timi )))
cica "oua fazanita"

Bya Ralu 1

08.08.2012, 19:33

buna

- Andreea - 1

08.08.2012, 19:34

bun bun...

Sim0na 1

08.08.2012, 19:36

Dia, ma dau si eu cum pot Pai.. cam am mai avut o postare cu oua d-astea si-am zis oua de fazan, am fost corectata
Timea, multumim de informatie
gurita_ta2005, asa este!
caroline

Merisor 1

08.08.2012, 19:46

ungureasca, neungureasca arata tare bine

dantes 1

08.08.2012, 19:47

ighen,finom

Merisor 1

08.08.2012, 19:49

cine stie, stie

MotanLaOale 1

08.08.2012, 19:50

finom, finom

Sim0na 1

08.08.2012, 19:55

merisor67, si-i foarte gustoasa!
dantes, asa o fi..
MotanLaOale,

Panacris 1

08.08.2012, 20:41

Nagyon finom, a lecso! Mai ales cu oua de fazanita, nu cred ca am gustat dinstfel de oua vreodata

Zamfira 1

08.08.2012, 20:43

super, bravo, imi plce

Sim0na 1

08.08.2012, 21:13

panacris, eu am o fazanarie in vecinatate.. iar printr-o conjunctura mai pot face rost de niste oua, pe sub mana Un preparat asemanator ai facut si tu acum ceva timp.. Si-atunci mi-am amintit ca aveam prin calc pozele astea
Zamfira

iry-gabriela 1

08.08.2012, 21:18

alldaycooking 1

08.08.2012, 21:36

foarte buna mancarica!

Rocsi 1

08.08.2012, 21:51

laura_n 1

08.08.2012, 22:57

vai ce bunatate,maine imi fac si eu
buna soacra, are intentii bune

Poliana 1

09.08.2012, 08:25

Ce fain, abia astept sa vina sambata sa-mi fac si eu!!

nicopopa 1

09.08.2012, 08:32

Intr-adevar este buna aceasta mancarica. O cunosc din bucataria slovaca, este foarte buna si gustoasa. Dar, m-am gandit ca daca este denumirea ungureasca poate va fi altfel si eu nu o cunosc. Este ca cea pe care eu o stiu, asta din fotografiile de pe internet. Ceea ce ati pregatit arata cel putin in fotografie absolut diferit de mancarea originala a carei denumire ati folosit-o. Nu vreau sa va supar, dar nu imi plac retetele interpretate ca si originalul si din care oamenii invata gresit si duc mai departe un fel de mancare ca fiind autentic cind el este departe de realitate. La aceasta mancarica este predominant gustul de ardei, adica se foloseste cam de trei ori mai mult ardei decat rosii, iar oua in aceeasi cantitate de o treime. O zi frumoasa sa aveti, Nico.

nicopopa 1

09.08.2012, 08:35

Altfel, nu vreau sa fac reclama, dar ca sa vedeti ca stiu ce vorbesc, reteta o gasiti si aici: http://nicoliabucatar.blogspot.sk/2010/08/tocana-de-legume-ca-in-slovacia.html
PS: O sa adaug si celelalte fotografii la reteta.

Sim0na 1

09.08.2012, 09:26

iri_love,
alldaycooking, multumesc
rocsi_1612,
privatelaura, astept sa-mi spui cum a iesit! Soacra-i buna bucatareasa...
Poliana, astept impresii!

Sim0na 1

09.08.2012, 09:42

nicopopa, denumirea folosita de mine este strict preluata de la soacra mea, o ardeleanca crescuta intr-o comunitate de unguri. Probabil, ca si in cazul altor preparate, exista mai multe variante de a pregatit acest preparat. In nici un caz nu incerc sa induc in eroare pe cineva. Asta-i varianta mea, si asa o prezint eu! Ma bucur ca detineti varianta corecta! O zi buna va doresc!

laura_n 1

09.08.2012, 09:48

Simo, deci fazanita e de vina ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci a la Mala