Muschi de porc pe pat de ceapa

de Bunica in Porc, 26 Dec 2021 | 4996 vizualizari

 

Un preparat rafinat !

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de muschi
  • 300 g. ciuperci
  • 2 cepe mari
  • o legatura de marar
  • 200 g. cascaval
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc pe pat de ceapa:

Curata o ceapa mare, spal-o si o toci marunt.

Intr-o tigaie potrivita pune o lingura de ulei si caleste ceapa sa devina sticloasa.

Ciupercile spalate si tocate marunt le pui in tigaie peste ceapa si calesti pana scade zeama lasata de ciuperci.

Dai tigaia deoparte si lasi sa se raceasca.

Cand s-a racit compozitia pui verdeata spalata si tocata marunt.

Cealalta ceapa uratata ,spalate o toci julien .

Bucatile de muschi le condimentezi dupa bunul plac,eu le-am sarat,piperat si dat cu cimbru.

Cepa tocata julien o pui intr-o tava unsa cu cea de a doua lingura de ulei.

Deasupra aranjezi cele 4 bucati de muschi.

Peste fiecare bucata de muschi adaugi cate doua linguri de ciuperci si dai la cuptorul incins la 160 grade pentru 25-30 minute.

Intre timp ,cat sta muschiul la cuptor rade cascavalul.

Scoti tava din cuptor,pui cate 2 linguri de cascaval ras peste fiecare bucata de mischi si mai dai la cuptor pentru 10  minute.

Se serveste cald cu salata de muraturi sau cu salata verde.

 

 

TIPS-URI

1

muschi de porc,ciuperci,ceapa,ulei ,condimente,cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc pe pat de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

27.12.2021, 20:12

Mmmmm, dar ce bunatate am gasit aici! Merge cu o salata sau un castravete murat!

mirela0911 1

01.01.2022, 12:04

Cam bun!

Panacris 1

01.01.2022, 12:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor