Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
este mai exact strudel cu mar,cantitatile sint mici pt ca eu am vrut sa incerc aluatul
facem un aluat din toate ingredientele .este un aluat moale, putin lipicios .se da apoi la frigider cel putin 1h si 30 min.se scoate apoi pe masa infainata si se intinde cit mai subtire cu putinta se imparte in trei fisii se pune mar si se impacheteaza se da la cuptor uns cu ou si putin lapte ,presaram si putin zahar deasupra .180-200 grade depinde de cuptor pina se rumenesc.(marul se curata se da pe razatoare si se pune cu untul (,margarina) zaharul ,vanilia si sucul de la maie la aragaz pina scade)cind da-ti la cuptor mai pune-ti din cind in cind bucatele subtiri de unt deasupra.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola