Painea maimutei

de Miha in Dulciuri, 23 Sep 2009 | 6307 vizualizari

COMENTARII (16)

boscodina 1

23.09.2009, 15:12

miha, multumesc ca mi-ai amintit,sunt ani de cand nu am mai mancat. e delicioasa,

Miha 1

23.09.2009, 15:28

Ramo,n-am furat-o.Am tradus-o.

Miha 1

23.09.2009, 15:30

Boscodina,ma bucur ca am putut sa-ti starnesc amintiri.

ala_oancea 1

23.09.2009, 17:14

Yammy

Miha 1

23.09.2009, 18:16

ionix 1

23.09.2009, 18:18

cred ca denumirea vine de la faptul ca e rosie iar fundul unui babuin e rosu... nu stiu... zic si eu hehehe
oricum, arata dementiaaaaaaal... o sa-ncerc si yo...

Miha 1

23.09.2009, 18:26

Te pricepi la explicatii. Mie nu mi s-a parut ca seamana cu un fund de maimuta ,dar daca zici tu...

ionix 1

23.09.2009, 18:34

am o imaginatie mult prea bogata... cel putin asa zice sotul meu... apropo, sotul meu te adora pentru ca tu-mi furnizezi, indirect oarecum prin intermediul acestui site, bunataturile pe care-am inceput sa i le gatesc

Oana 1

23.09.2009, 21:39

Miha, lesin aici! Maine pun in functiune masina de paine...de cand ma asteapta si nucile alea , dar maimuta asta este criminala!

Miha 1

23.09.2009, 22:56

rivka 1

24.09.2009, 09:37

Ce ma distrati cu maimuta ...

Dar Miha voi mancati nu gluma! Ritmul in care se consuma dulciuri la voi acasa asa ceva nu am mai vazut...

Miha 1

24.09.2009, 11:12

Rivka,adevarul e ca avem si prieteni care ne viziteaza destul de des.

rivka 1

24.09.2009, 15:49

Ma gandeam eu Miha, pai tu esti atunci oricum o comoara nu numai la casa omului dar si pt prieteni prilej de bucurii .

Michelle 1

08.11.2009, 20:16

Cris2711 1

02.05.2011, 20:56

ce denumire haioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere