Pandispanul amorezat

de Miha in Prajituri, 3 Feb 2010 | 4475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispanul amorezat:

Albusurile se separa de galbenusuri.

Galbenusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar, pana devin ca o crema. Se adauga vanilia si faina si se omogenizeaza.

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se adauga cealalta jumatate din cantitatea de zahar. Se mixeaza pana devin lucioase, ca pentru bezea. Se rastoarna peste compozitia de galbenusuri si se amesteca usor.

Aluatul rezultat il punem intr-o tava ( 20/30 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste deasupra. Se face proba scobitorii.

Blatul copt si racit se taie cu forma de inimioara si se pudreaza cu zahar din abundenta.

Pofta buna si...iubiti-va mult! :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispanul amorezat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Miha 1

06.02.2010, 13:37

Cory, la o asa minune de fetita trebuie neaparat sa faci niste inimioare dragalase.

ionela2682 1

08.02.2010, 14:12

interesant ! cred ca ar merge si putina glazura deasupra! acum de sf valentin sunt perfecte!

Miha 1

08.02.2010, 17:12

Ionela, sigur ca merge si glazura. De ciocolata, de lamaie...de care preferi. Eu am preferat varianta mai...rapida.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert eclere cu ciocolata