Prajitura de post cu nuca

de iry-gabriela in Prajituri, 3 Dec 2013 | 17136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 linguri de zahar,
  • 12 linguri de ulei,
  • 12 linguri de sifon,
  • o cana de nuca macinata,
  • 16 linguri de faina si un praf de copt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de post cu nuca:

Pentru inceput se dizolva zaharul in sifon dupa care se adauga uleiul.  Apoi se adauga nuca macinata si la final se va adauga faina care a fost amestecata cu praful de copt.  Daca compozitia va iesi mai groasa se va mai adauga 2 linguri de sifon  .  

 Compozitia obtinuta se va pune intr-o tava care a fost unsa cu ulei si tapetata cu faina.   Se va baga la cuptor pentru 25 de minute ,se va scoate si se va lasa la racit .    

Se va pudra cu zahar pudra dupa care se va taia in formele dorite. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zuppette cu blat de bezea si nuca