Saleuri cu susan din foietaj - de post

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2012 | 10248 vizualizari

COMENTARII (16)

bucatarimcudiana 1

06.04.2012, 12:13

bune,bune
si berea merge la prescolari???

DinDragostePentruGatit 1

06.04.2012, 12:17


Nuuu!

diaconta 1

06.04.2012, 12:17

Adica"ca cum" ar veni,de post,da' fara bere nu prea aluneca

Alinutza80 1

06.04.2012, 12:19

DinDragostePentruGatit 1

06.04.2012, 12:42

Ehhh da...merge o bericica chiar si in post

DinDragostePentruGatit 1

06.04.2012, 12:44

Cand am pomenit de prescolari, ma refeream la gradul de pregatire...ca-s usor de pregatit.

oana_pisicutza16 1

06.04.2012, 13:49

arata tare bine

Sim0na 1

06.04.2012, 14:01

Foarte bune!!!

iry-gabriela 1

06.04.2012, 15:06

bune saleurile tale

Lau 1

06.04.2012, 17:59

bune

Rocsi 1

06.04.2012, 19:42

bune ..as papa toata ziua

DinDragostePentruGatit 1

06.04.2012, 21:01

Dupa mine as manca si eu toata ziua...insa sunt cam grasute. Ma abtin, uneori

gaby_duceag 1

06.04.2012, 21:02

da-mi mie ca pun io pa' mine))

diaconta 1

06.04.2012, 21:03

Gaby,mananc si io o portie nesimtita,pui pe tine si de la mine

jolygina 1

08.04.2012, 11:37

place

Bya Ralu 1

16.06.2013, 18:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza si cascaval