Spuma de cascaval afumat si busuioc

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2014 | 3363 vizualizari

 

Buna dimineata dragilor!!!sa ne ocupam cu ce stim noi mai bine si sa lasam alte probleme in grija altor persoane,zic eu!!!
Pentru azi va propun ceva bun,bun!!

 

INGREDIENTE

  • 50g unt
  • 1lingura faina
  • 1cana cu lapte
  • 200g cascaval afumat Delaco
  • 1lingura busuioc uscat
  • 1lingura rozmarin uscat sau verde 1lingurita
  • 3oua
  • 3albusuri
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de cascaval afumat si busuioc:

Pregatim un sos bechamel din unt,faina si lapte,adaugam rozmarinul si dam vasul deoparte;incorporam cascavalul ras si amestecam pana se topeste apoi adaugam galbenusurile batute cu sare,piper,si busuioc dupa gust iar la sfarsit albusurile batute spuma si amestecam cu lingura

Impartim compozitia in forme mici unse cu unt si lasam la cuptor 30min apoi le servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de cascaval afumat si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Soufflé cu cascaval si condimente