Supa cu taitei pe carne de vitel

de lia maria in Supe, 25 Ian 2011 | 6304 vizualizari

 

Delicioasa, usoara, hranitoare si fara grasimi.

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne vitel + 1 bucata os
  • 3 morcovi
  • 2 patrunjei (radacina)
  • 1 telina (radacina)
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • ½ ardei gras
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 1 legatura patrunjel frunze
  • Sare

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu taitei pe carne de vitel:

Spalam carnea si osul in mai multe ape. Curatam zarzavaturile si le spalam. Punem atat carnea cat si zarzavaturile, intr-o oala, adaugam apa cat sa le acopere cam cu o palma buna, adaugam piperul, putina sare si lasam sa fiarba. Dupa primele clocote, adunam cu o lingura, spuma de deasupra si lasam sa fiarba la foc moderat pana carnea este moale. Scoatem zarzavatul, osul si carnea intr-un bol, strecuram supa, o punem dinnou la fiert si cand incepe sa fiarba, adaugam taiteii si lasam sa fiarba 5’, sub capac, la foc mic. Oprim focul, adaugam patrunjel tocat, lasam 2-3’ cu capacul pus, sa se patrunda aromele, dupa care putem servi supa.



Carnea fiarta din supa, o servim cu sos de marar si cartofi fierti, la fel doi( imediat puplic reteta ).



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu taitei pe carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Ina 1

25.01.2011, 22:39

Delicioasa!

mamaieelena 1

25.01.2011, 23:56

buna buna

mihaelaradu 1

27.01.2011, 13:40

Bravo Lia! De mult nu am vazut o supa asa limpede! La noi in Ardeal (cel putin in partile mele) se spune ca supa de pui trebuie sa fie asa de limpede, incat sa vezi "fundul blidului"

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de perisoare