Supa de mazare

de divainbucatarie in Supe, 11 Noi 2010 | 5036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g mazare
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ou
  • 4 linguri faina
  • 1 l supa de legume, 
  • 500 ml apa
  • cateva fire de patrunjel
  • 4 linguri de faina
  • smantana pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de mazare:

In primul rand punem 100 ml de apa la fiert cu ceapa tocata marunt. Apoi taiem morcovii rondele subtiri si ii calim in putin ulei. Ii adaugam in apa care fierbe impreuna cu supa de legume. Acum putem condimenta supa cu piper si sare.

Din ou, 4 linguri de faina si 1 lingura de apa se face un aluat foarte moale. Din acesta luam cu lingurita si turnam in supa fierbinte. Obtinem niste galusti foarte mici. Adaugam si mazarea si mai fierbem inca 5 minute. Cu 1 minut inainte sa inchidem focul punem in supa si patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

divainbucatarie 1

11.11.2010, 20:46

Nadina, pe langa tine eu palesc umil...

divainbucatarie 1

11.11.2010, 20:46

Multumesc lia!

Corinuta 1

12.11.2010, 15:25

place mazarea, asa ca las furcu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume, cu zdrente de oua