Tartine cu ciuperci

de Julie in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2010 | 4930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250-300 g ciuperci proaspete,
  • 2 catei de usturoi,
  • 50 ml vin alb,
  • 2 linguri smantana,
  • zeama de lamaie,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde,
  • felii de paine prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu ciuperci:

Ciupercile taiate in bucati mici,se pun intr-o tigaie
cu putin ulei si se calesc pana ce se inmoaie.
Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust,
se adauga usturoiul tocat fin si vinul.
Se lasa pe foc pana cand se evapora vinul,
apoi se adauga smantana,cateva picaturi
cu zeama de lamaie; si se opreste focul.

Se prajesc feliile de paine si se incarca din belsug cu topping de ciuperci.
Se decoreaza cu patrunjel verde.

Simplu si bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute si bruschetti