Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se incinge cuptorul la 200°
Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate.Untul cu ciocolata si frisca se topesc impreuna la bain-marie apoi se lasa sa se raceasca putin.Ouale se bat impreuna cu compozitia cu ciocolata apoi se incorporeaza ingredientele uscate.
Din aluatul obtinut se fac bilute care se aseaza pe o tava tapetata cu foaie de copt.Fiecare biluta se apasa in centru cu degetul mare pentru a face o mica adancitura.Se asaeza in fiecare adancitura cate o cireasa confiata, nuca/aluna sau cate 1 lingurita de gem.Biscuitii astfel obtinuti se dau la copt 8-10minute pana cand s-au rumenit usor.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola