Tocanita cu galuste

de rivka in Pui, 12 Mar 2010 | 13139 vizualizari

 

O mancare ieftina si foarte gustoasa si satioasa, ne-o facea des acasa cand eram mici si o fac si eu acum foarte des caci ne place foarte mult inclusif sotului .

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa pui(puteti pune si 2, sau tacam pentru supa sau spinare ce aveti in casa)
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 morcov maricel
  • 1 ardei
  • 1 fir de praz
  • 1 fir de telina
  • 1 lingura pasta de ardei iuti
  • 2 oua
  • faina
  • pasta rosii
  • verdeata pt servit
  • muraturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu galuste:

Legumele si zarzavatul se toaca marunt si se pun foarte scurt la dustuit in 2 linguri de ulei masline pana cand incep sa-si lase miros.

Se aduga carnea de pui, apa si se lasa la fiert.Cand carnea este fiarta(eu am scos-o am curatat-o de pe os si am pus-o la loc dumneavoastra o puteti lasa asa cu os in mancare dupa cum sunt de mofturosi copii/sotii) se adauga pasta de rosii, jumatate de lingurita de pasta de ardei.

Se prapara din 2 oua batute cu furculita, jumatate de lingurita de sare si faina un maglavais cam ca si o smantana groasa.

In timp ce fierbe mancarica cu o lingurita mica se adauga maglavais in mancare.Galustele sunt gata cand se ridica la suprafata.

Se serveste calda, presarata cu verdeata, si langa paine si muraturi dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

nadina73 1

13.03.2010, 00:20

cred ca buna nu am macat pana acuma,o sa incerc,ami ai putem veni?

mihaelar63 1

13.03.2010, 00:38

sunt fan galuscute eu fac si in supe din cate 3
oua , sa ne ajunga

elena1988 1

08.02.2011, 14:02

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pui cu carciofi, ciuperci si curry