Tocanita de ciuperci champignon

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2011 | 7259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci albe champignon
  • o ceapa
  • un morcov mic
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • 100 ml smantana
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci champignon:

Se caleste intr-o cratita ceapa taiata fin si morcovul dat pe razatoarea mica.Dupa cateva minute se pun cele doua linguri de pasta de ardei si se mai caleste inca 2 minute.Se pun ciupercile curatate de pielita,spalate si tocate dupa preferinta,sare si piper.

Se lasa sa se faca la foc mic.Ele vor lasa apa si vor fi gata cand scade apa de tot.

Se pune o canita de apa calduta si cand fierbe se adauga faina amestecata cu laptele.Se pune patrunjel verde tocat marunt si condimente daca mai este nevoie.

La sfarsit se adauga smantana si se mai dau doua,trei clocote.

Se servesc cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci champignon" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci