Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Biscuitii ii rupem bucati mici, turnam peste ei compotul de ananas si amestecam putin.
Untul (aflat la temperatura camerei) il mixam cu zaharul pudra pentru 2-3 minute, apoi adaugam cacaoa.
Punem separat 2-3 linguri din crema de unt (pentru ornat), iar restul o adaugam peste biscuiti. De asemenea adaugam rahatul, ananasul si nucile, toate maruntite.
Amestecam bine compozitia si o punem intr-o forma de tort, pe care am imbracat-o in prealabil cu folie alimentara. Acoperim tava cu o farfurie si o dam la frigider pt cateva ore bune. Dupa ce a stat la rece, am rasturnat tortul pe un platou si l-am ornat cu crema de unt ramasa. Inainte de a o intinde pe tort am amestecat-o inca un pic cu mixerul si am adus-o la temperatura camerei. Pentru ca nu a mai avut nimeri rabdare, dupa 3 ore am scos tortul de la frigider si l-am servit. Abia am apucat sa ii fac, in viteza, cateva poze. Asa de bun a fost, incat m-as mai apuca sa mai fac unul.
Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola