Ade200

1

Bucataras
incepator

Sebeş

Bucataras din 26.01.2011

RETETE90
PRIETENI38
Retete / Dulciuri

Chec rapid cu dulceaţă si fructe

In Prajituri la 27 Mai 2012

Se amestecă gălbenusurile cu sarea, uleiul,zahărul, iaurtul şi dulceaţa. Se adaugă nucile şi fructele rase. Se adaugă apoi făina să iasă un aluat moale, dar vârtos. Se stinge bicarbonatul cu suc de lamâie sau cu oţet şi se adaugă în aluat. Albuşurile se bat...

Plăcinte rapide cu urdă şi mărar

In Dulciuri la 18 Mai 2012

Se cerne făina cu praful de copt. Se bat ouăle cu sare, se adaugă uleiul, iaurtul, zahărul vanilat şi se amestecă în făină. Dacă e necesar, se  pune puţină apă călduţă, încât să iasă un aluat elastic. Se lasă 10 minute să se odihnească. În aceste...

Ciocolată pentru măicuţa

In Prajituri la 16 Dec 2011

Se cern împreună cacaua cu laptele praf şi se amestecă bine. Se pun zahărul şi apa în cratiţă pe foc, amestecând mereu. Se adaugă ciocolata ruptă si se fierbe vreo 8-10 minute. La sfârşit se pune şi oţetul. Se adauga margarina care a fost scoasă cu ceva...

Chec cu rubarbă

In Prajituri la 29 Apr 2011

Rubarba se curăţă şi se taie în cuburi mici.Se freacă untul spumă, se adaugă zahărul, ouăle, sarea şi zahărul vanilat. Se bate iar pănă se albeşte.Se adaugă şi rubarba. Făina se cerne împreună cu praful de copt.Se adaugă şi se amestecă bine toate. Se...

Budincă sau îngheţată:2 în 1

In Prajituri la 22 Apr 2011

Se freacă gălbenuşurile cu 100 g de zahăr, se adaugă budincile, apoi laptele treptat. Se fierbe pe foc mic până se îngroaşă. se ia de pe foc. Mai amestecaţi din când în când să nu prindă coajă. Se bat albuşurile spumă tare, se adaugă 100 g de zahăr...

Gogoşi foarte fragede

In Dulciuri la 21 Apr 2011

Se cerne făina. Se freacă drojdia cu zahărul, se adaugă puţin lapte călduţ şi făină şi se lasă la crescut. Gălbenuşurile şi sarea se bat cu o furculiţă. Se adaugă romul şi laptele rămas, treptat. Untul moale se pune peste făină, se adaugă şi coaja de lămâie...

Plăcinte în fel şi chip

In Dulciuri la 8 Mar 2011

Se amestecă făina proaspăt cernută cu praful de copt. Restul ingredientelor se bat împreună: ouă, sare, iaurt. Se adaugă făina şi puţină apa călduţă pentru a obţine un aluat elastic. Se lasă 10 minute la odihnă. Se ia cu mâna aluat, se face o mică sferă. Se...

Tartă cu dovleac şi urdă (2 variante)

In Torturi la 17 Feb 2011

Pentru blat mixerază biscuiţii, nuca, untul în blender. Obţii o pastă nisipoasă. Toarnă în tavă rotundă, detaşabilă, sau tapetată cu hârtie de copt. Tasează pasta de biscuiţi cu paharul sau cana foarte bine să se aşeze pe fundul formei şi pe margini. Pune la...

Afisate 31 - 38 din 38 retete    

Postari recente

publicat la 24.07.2014

Chiftele, pur și simplu

publicat la 24.07.2014

Musaca

publicat la 13.07.2014

Prăjitură cu mere…în coteț

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]