Borsul – ingredientul nelipsit al ciorbelor desavarsite

Postat de iSyc in Bucataras in oras pe 9 Apr 2015, 00:00

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza
Borsul – ingredientul nelipsit al ciorbelor desavarsite

Pentru noi, romanii, masa de pranz parca nu este completa daca ciorba lipseste din meniu.Bogatia legumelor, ingredientele de buna calitate precum smantana sau carnea si verdeturile aromate transforma acest preparat in favoritul romanilor pentru masa de pranz, potrivit in orice anotimp.

Insa doar un singur ingredient poate transforma supa, asa cum se consuma ea in majoritatea tarilor europene, in gustoasa ciorba romaneasca, iar acesta este borsul. Adaugand bors oricarei ciorbe, aceasta va capata gustul acru si fin, atat de apreciat in tara noastra.

Pentru ca timpul si ritmul actual de viata nu ne mai permit prepararea borsului in casa, borsul pudra, vandut de un brand de calitate, este solutia ideala pentru orice bucatarie. Adaugand ciorbei borsul deshidratat, aceasta nu se va dilua, iar rezultatul va fi o ciorba mai bogata, mai gustoasa si mai aromata.

Ingredientele folosite pentru realizarea borsului pudra sunt uscate natural, uscarea fiind una dintre cele mai vechi metode folosite pentru pastrarea alimentelor. Gustul sau acrisor este conferit de ingredientele principale pe care le contine, obtinute prin fermentatie naturala. Procesele de productie ale borsului pudra sunt dintre cele mai bune si asigura o inalta siguranta a alimentului, pe intreaga durata de pastrare indicata pe ambalaj si, in plus, este foarte usor de depozitat si utilizat.

Un singur plic de bors pudra asigura prepararea unui numar mare de portii, de aceea, borsul pudra este mai economic si mai eficient. Folosind borsul pudra se obtine acelasi rezultat bun si acelasi gust acrisor si racoritor al ciorbei facute in casa, de fiecare data, in fiecare farfurie.

Comentarii (4)

VI

VI
11.04.2015, 20:29

25.04.2015, 18:15

eu folosesc des

24.01.2016, 18:42

Si eu folosesc des bors

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola