Bucataras sustine blogosfera culinara: Miha

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 1 Iul 2010, 19:28

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza
Bucataras sustine blogosfera culinara: Miha

Stiti care e cel mai dulce blog din blogosfera culinara? "Dulciuri fel de fel": http://dulciurifeldefel.blogspot.com/. Nu ratati raspunsurile date de Miha toooocmai din Iasi :)...

Capitolul despre Miha

1. 3 cuvinte care o definesc pe Miha?
Am voie sa-mi definesc numai calitatile,da? Optimista,vesela si prietenoasa
2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?
Calculatorul (chiar de n-am internet,macar un Solitare sa joc),aparatul foto (sa fac poze multe pentru cand voi reveni in ne-liniste) si cafea.
3. Ce te face sa zimbesti?
Sunt multe lucruri ce ma fac sa zambesc,dar sa stiti ca stiu sa fiu si serioasa…
O prajitura cu ciocolata si frisca,copilasii mei dragi,primavara,o vaza cu flori proaspete de camp…
4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
Hugh Laurie
5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?
Oriunde numai nu acasa…ca atunci nu se mai cheama vacanta. Undeva la munte sau pe insula aia unde ziceati ca e liniste…

Capitolul Miha in bucatarie

1. Care este mincarea ta preferata?
Pestele,gatit in orice mod.
2. Ce ai mincat si te-a uimit?
Niste “chestii” de la restaurantul chinezesc.
3. Ce nu-ti place sa manici?
Carne de iepure.
N-am gustat niciodata,deci nu stiu daca e buna sau nu.Imi este o mila enorma de aceste animalute.
4. Care este bautura ta preferata?
Desi unii ar fi tentati sa creada ca prioritar este coniacul… eu cred ca mai intai e cafeaua si apa minerala.
5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.
-putem incerca cuptorul daca este bun cu o foaie de hartie alba,ceva mai groasa,care se tine in 1-2 minute in interior,cu usa (cuptorului) inchisa.Daca hartia se ingalbeneste cuptorul este bun pentru coptul prajiturilor
-in timpul coacerii prajiturilor nu se deschide usa cuptorului si nu se fac zgomote puternice in apropierea lui,dauneaza aluatului, acesta “se lasa”
-si nu in ultimul rand…ZAMBESTE! Mancarea va zambi si ea!

Capitolul Miha despre blogosfera culinara

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?
Savoare si culoare la intensitate maxima.
2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?
Cuina banateana http://cuinabanateana.blogspot.com/
3. Cit timp dedici blogului tau culinar pe zi?
Nu foarte mult…mai mult umblu prin vecini.
4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?
Medena http://cafechocolada.blogspot.com/
5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?
Cand viata va ofera lamai,faceti-va o limonada!

Comentarii (79)

12.03.2014, 11:08

Nu stiu de ce nu am citit pana acum, dar esti asa cum te-am perceput eu, o dulceata de fata, cu un simt al umorului bine determinat) tu stii ca eu nu mai pot de dragul tau si sper din toata inima sa ne si vedem la un coniac )) muaah!
bun interviul asta, ca uite, eu il tot trimiteam pe Banderas...de acum il trimit pe Hugh asta ))
iti doresc numai si numai bine si tot ce iti doresti sa devina realitate

12.03.2014, 11:55

Foarte fain Miha! M-ai facut si pe mine sa zambesc citind asta

12.03.2014, 15:44

Na ca m-am inselat) si eu care te credeam mai mult serioasa decat vesela si chiar as fi vrut sa citesc mai multe despre tine iar tipsul cu hartia in cuptor chiar nu o stiam...ma bucur ca te-am citit chiar si dupa atata timp

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola