carmenvlad

1

Bucataras
incepator

Jud. Dambovita

Bucataras din 08.01.2011

RETETE103
PRIETENI15
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorbă de fasole verde

In Ciorbe la 18 Aug 2011

Preparare reteta de Ciorbă de fasole verde Se curăţă fasolea verde de codiţe, se spală bine cu apă rece şi se rupe în 2 sau trei bucăţi. Se pune apa într-o oală, se adaugă sarea, boabele de piper şi se lasă să dea în fiert. Apoi se adaugă fasolea verde,...

Ciorbă de roşii cu dovlecei

In Ciorbe la 18 Aug 2011

Preparare Ciorbă de roşii cu dovlecei Se curăţă legumele, se spală cu apă rece, se toacă mărunt şi dovlecelul se taie cubuleţe. Într-o tigaie se pune uleiul, se căleşte ceapa, morcovul, usturoiul zdrobit şi ardeiul gras. Din când în când se mai pune...

Ciorba de spanac de post

In Ciorbe la 14 Apr 2011

Se alege spanacul si se spala bine sub jet de apa. Se curata si se spala toate celelalte legume. Intr-o oala se pune apa la fiert, impreuna cu ½ lingurita sare si cateva boabe de piper. Intr-o tigaie se caleste in ulei ceapa si usturoiul verde tocate marunt. Morcovul, pastarnacul si...

Ciorba de fasole cu gutui

In Ciorbe la 2 Mar 2011

Fasolea se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat de seara pana dimineata (sau pana cand se gateste) pentru a elimina toxinele. A doua zi se arunca apa in care a stat fasolea, se mai spala in 2-3 ape si se opareste de doua sau de trei ori. Se pune fasolea la fiert in 2.5 L de apa rece...

Supa crema cu morcovi si cartofi

In Supe la 20 Feb 2011

Mod de lucru Se caleste ceapa in doua linguri de ulei. Legumele taiate bucati mici se pun la fiert intr-un vas cu 1.5 l apa rece. Se adauga sarea si secretul gustului. Se rastoarna ceapa peste legume si se fierbe la foc mic 40-45 de minute. Se mixeaza direct in vasul in care au fiert, se...

Supa de pui cu galuste

In Supe la 30 Ian 2011

Mod de preparare galusti -  se bat ouale foarte bine cu un praf de sare intr-un bol -  se adauga incet uleiul -  se adauga grisul -  se incorporeaza bine grisul in compozitie -  se adauga piperul si patrunjelul -  se lasa la frigider 10-15 minute...

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

In Ciorbe la 19 Ian 2011

Mod de preparare perisoare - se amesteca bine carnea tocata  intr-un bol - se taie ceapa marunt, mararul verde si se adauga peste carnea din bol - se adauga orezul spalat, sare , piper boia, pasta de tomate si cele doua oua - se amsteca bine toate ingredientele...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 03.12.2011

Peltea de gutui și mere

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Romica Jurca a zis de dimineață ceva despre tine. Cică azi ești în ceață. După amiază sunt posibile averse temporare pe strada ta. Noroc că spre seară răsare soarele.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]