Supa de pui cu frecatei

de Miha in Supe, 30 Iul 2009 | 6905 vizualizari

 

Din ciclul...taitei,turnatei...:))

 

INGREDIENTE

  • Pentru frecatei
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde,sa iasa un aluat tare
  • Pentru supa:
  • 800 g carne de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata telina
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu frecatei:

Frecatei:

Ouale se bat cu un praf de sare,dupa care se adauga faina,cat sa iasa un aluat tare.Coca obtinuta se rade pe razatoare si se lasa la uscat.

Supa se prepara intocmai ca si supa cu galuste.

Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare.

Zarzavatul se pune cand carnea este fiarta pe jumatate.Se mai pot adauga si alte legume fata de ceea ce am pus eu,in functie de ceea ce va place:cartofi,gulie,conopida etc.

Cand carnea si legumele au fiert,se scot din supa,iar aceasta se strecoara.

Se adauga frecateii si se mai fierbe inca un sfert de ora.

Se serveste cu patrunjel verde proaspat tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu frecatei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de pui