Arici tepos si fitzos aperitiv

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2010 | 39351 vizualizari

 

Un aranjament ...mai altfel...frigaruile se pot face dupa imaginatia fiecaruia.

 

INGREDIENTE

  • branza(diferite sortimente)
  • cascaval
  • rosii cherry
  • castravete
  • struguri
  • un pepene galben
  • betisoare de bambus
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arici tepos si fitzos aperitiv:

Pepenele se taie la baza foarte putin si se aseaza, drept, pe o farfurie. Se fac frigaruile, alternand ingredientele de mai sus sau folosind altele, dupa plac. Se decoreaza farfuria cu struguri, felii de portocale si floricele de praz.

 

PS: Stefu a fost primul la masa, dupa cum se observa in imagine :)

Ultima poza este de la masa de Craciun de anul trecut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Arici tepos si fitzos aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ionix 1

05.01.2010, 11:35

ce frumoasa e masa cu ingerasul la masa... pupici... cred ca lui Stefanut ii cam place sa fie "tras" in poze... scump rau de tot... pupici

Oana 1

05.01.2010, 12:03

Ionix, multumesc Lui Stef ii place si la pozat si la masa, e primul Michelle, ma bucur ca iti place si tie

valentinalaur 1

10.01.2010, 06:37

E super tare si cred ca e si foarte gustos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti