Tabouleh

de Oana in Salate, 11 Ian 2010 | 10684 vizualizari

 

O salata foarte, foarte racoritoare, cu gust intens de lamaie si menta. Din pacate nu am avut bulgur, cine doreste poate adauga. Libanezii prefera mai mult cu patrunjel :)

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii mari
  • o ceapa alba mare
  • o legatura mare de patrunjel
  • zeama de la o lamaie
  • cateva frunze de menta verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleh:

Legumele si verdeturile se spala, se sterg, rosiile se taie cubulete, la fel si ceapa. Patrunjelul si menta se toaca fin. Se amesteca toate intr-un bol, impreuna cu zeama de lamaie, uleiul si condimentele. Se serveste cu lipie libaneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleh" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Adinuta 1

21.01.2010, 00:52

simpla, sanatoasa si gustoasa

Oana 1

21.01.2010, 13:19

Rodie 1

07.10.2010, 23:54

nu am mai auzit de aceasta salata pana acum, trebuie sa incerc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata cu patrunjel - Tabouleh