Aperitiv cosulete de mozzarella umplute

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2018 | 3165 vizualizari

 

Pentru un pranz lejer ,,,

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati mozzarella
  • 2 rosii mari
  • 50 gr masline negre
  • busuioc proaspat
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cosulete de mozzarella umplute:

   

Alegem mozzarella sa fie marisoara (sa aiba cel putin 250 gr una ). Se scurge bine de apa de conservare si se lasa pe un servet de hartie pentru a fi cat mai uscata.

Taiem din partea superioara pentru a obtine un capac, apoi scobim fiecare mozzarella, avand grija sa nu o rupem.

Intr-un bol punem mozzarella taiata cuburi (cea scoasa din interior), rosiile taiate si ele cuburi, maslinele fara samburi taiate pe jumatate.

Potrivim de sare si stropim cu putin ulei de masline. Amestecam bine.

Umplem cosuletele cu amestecul obtinut si punem 2-3 frunze de busuioc la fiecare cosulet.

Se tin la frigider pana in momentul servirii.

Pofta buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cosulete de mozzarella umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Homemade Mozzarella I