Saratele cu cascaval

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2015 | 4166 vizualizari

 

Vreti ceva bun de rontait?
De ce nu saratele? Facute de casa si decorate cu tot ce doriti si poftiti...........

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 250 gr margarina sau unt la temperatura camerei
  • 150 gr cascaval ras
  • 150 gr smantana
  • 300 ml lapte
  • 2 lingurite sare
  • 2-3 lingurite chimen (optional)
  • 1 lingurita ulei
  • 1 ou batut, sare mare, mac, chimen, cascaval ras, seminte de floarea soarelui
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval:

Se amesteca toate ingredientele pana se formeaza un aluat.

Se framanta bine si se lasa sa se odihneasca 2-3 ore.

Luati un pic de aluat si formati batoane de saratele cu mana.

Puneti-le intr-o tava acoperita cu foaie de copt.

Ungeti-le cu ou batut si presarati deasupra garnitura dorita.

Eu am facut cu sare marina, cu seminte de mac si de floarea soarelui.

Dati la cuptor si lasati sa se rumeneasca - 20-30 de minute.

Dupa ce s-au racit le puteti conserva foarte bine intr-o cutie metalica.

Pofta Buna !!!!

TIPS-URI

1

le puteti conserva foarte bine intr-o cutie metalica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mirela0911 1

19.11.2015, 09:10

Din astea nu refuz niciodată!

miki_a 1

19.11.2015, 11:37

Nici eu nu le refuz! Foarte bune!

Gherca Daniela 1

19.11.2015, 16:37

super bune facute in casa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval