Aperitiv drob de pui in bacon

de Miha in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2010 | 46315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 catei usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • 100 g bacon feliat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv drob de pui in bacon:

Pieptul de pui se toaca marunt, apoi se amesteca impreuna cu morcovul tocat marunt, usturoiul pisat, oul, patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust. Sarea se pune mai putina decat de obicei, pentru ca baconul e destul de sarat.

Din feliile de bacon se face o impletitura patrata. Se pune compozitia de carne pe mijloc, modeland-o si dandu-i o forma usor alungita. Se inveleste cu "paturica" de bacon, apoi se transfera intr-un vas termorezistent sau intr-o forma de chec/cozonac.

Se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste.

Se serveste cald, cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv drob de pui in bacon" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob