Aperitiv oua umplute

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2020 | 4976 vizualizari

 

Un aperitiv gustos ce intregeste perfect un platou de aperitive festive.

 

INGREDIENTE

  • 8-10 oua
  • 1 avocado
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 lingura de smantana
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute:

Mai intai fierbem ouale timp de 12-14 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Galbenusul oualor trebuie sa fie tare.

Dupa ce au fiert, le curatam de coaja si le taiem pe jumatate.

Punem galbenusurile, 1 avocado, smatana, ceapa verde tocata rondele, sarea si piperul  intr-un bol si mixam cu mixerul vertical 3-4 minute pana cand amestecul devine o pasta. Adaugam zeama de lamaie si umplem albusurile de ou cu aceasta pasta.

TIPS-URI

1

Punem ouale la fiert de la inceput in apa rece, nu le adaugam in apa clocotita daca nu vrem sa se crape!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Inimioare aperitiv