Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2021 | 6844 vizualizari

 

"retete pascale"
Pentru această rețetă delicioasă m-am inspirat de la Dia, căreia îi mulțumesc și o pup. :*

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 550g brânză de vaci
  • 60 g făină
  • 200 g spanac
  • 12 ouă prepeliţă
  • Sare
  • piper
  • 1/4 ardei gras roșu
  • 4 roșii cherry
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita:

Se pun la fiert ouăle de prepeliță și se lasă să fiarbă 3 minute.
Se mixează cu ajutorul unui mixer vertical, brânza de vaci cu ouăle (de găină). Se adaugă sare și piper după gust. 
Se adaugă făina și se omogenizează, iar la final se adaugă spanacul pe care l-am spălat, zvântat și tocat mărunt și se omogenizează.

Se toarnă compoziția în tava tapetată cu hîrtie de copt pe fund și unsă cu unt pe pereți, se așează ouăle de prepeliță, felii de ardei și roșii cherry tăiate în jumătate.
Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C, pentru 45-50 de minute și se lasă să se rumenească deasupra.
Se lasă să se răcorească și se servește.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

17.05.2021, 22:25

Ce frumoasa este

oanapl 1

03.06.2021, 15:02

Mulțumesc Mihaela!

Caty 1

23.02.2023, 20:13

Super reteta!🤗

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta sarata cu telemea si masline