Aperitiv platou de sarbatori 2

de nyana in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2010 | 17022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • toba
  • sorici
  • lebar
  • slaninuta afumata
  • ceapa masline
  • frunze de salata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv platou de sarbatori 2:

  • Se vor taia cu gust si  se aranjeaza dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv platou de sarbatori 2" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

rivka 1

04.01.2010, 21:04

dap...pai prea des ma uitam la poza asta, am gasit la magazin lebar simplu ca in poza si taranesc...cu mai multe condimente si slanina tocate asa mai grof...am luat cel taranesc, e buuuuuuuuun........nah mi-am facut si eu pofta , as ataca si cealalta jumatate dar ar fii chiar iresponsabil...

nyana 1

04.01.2010, 21:37

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platou aperitiv de sarbatoare