Aperitiv strudel cu carne

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2022 | 7011 vizualizari

 

Un aperitiv rapid care te scoate din impas cand n-ai idei ce sa mai halesti.:)))))))))))))))))

 

INGREDIENTE

  • Aluat foitaj 275 g
  • 300 g carne tocata de porc
  • 3 galbenusuri
  • 70 g branza rasa Emmental
  • frunze ceapa verde 50 g
  • 1 ceapa rosie, mai mica
  • 10 masline taiate
  • ulei pentru calit
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv strudel cu carne:

Umplutura : Am avut la congelator frunze de ceapa verde taiate. Ceapa rosie am curatat-o, spalat-o si am taiat-o marunt. Am scos samburii de la masline, apoi le-am taiat marunt. Am taiat si patrunjelul marunt. Am pus la incins tigaia wok, am adaugat un pic de ulei, apoi am pus ceapa verde si ceapa rosie am presarat un pic de sare si apoi am calit cca 5 min, am adaugat carnea tocata si am calit cca 15 min. Am tras tigaia de pe foc si am lasat sa se raceasca amestecul, apoi am adaugat maslinele, patrunjelul, 2 galbenusuri si branza rasa, am potrivit de sare si piper si am omogenizat bine compozitia. Aluatul l-am scos din hartie si la-m impartit imaginar in 3 parti pe lungime, 2 parti egale cele din exterior. Am asezat pe mijloc umplutura, am taiat cu o rola fasii egale pe cele 2 margini exterioare, apoi am adus fasiile una peste alta imbracand umplutura. Am format un strudel cat lungimea foii de aluat foitaj. Am uns strudelul cu galbenusul ramas , am asezat strudelul in tava aragazului si am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade poentru cca 20 min, pana a inceput sa se rumeneasca frumos. Se poate servi atat cald cat si rece, e foarte satios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv strudel cu carne" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu "reciclate"