Ardei umpluti

de marinicayou10 in Mancaruri cu carne, 1 Apr 2012 | 3658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 10-12 ardei
  • 2 cepe mari
  • 1 legatura marar
  • 1 ceasca de orez
  • sare,piper
  • 3-4 linguri bulion
  • (pentru cine doreste poate umple rosii si dovlecei)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ardeii se scobesc si se spala. Carnea se pune intr-un castron si se adauga ceapa tocata marunt,orezul spalat,mararul deasemenea tocat si el,se pune piper dupa gust si sare.Se umplu ardeii,se aseaza in cratita,se pune apa si se fierb.La sfarsit se pune bulion si se da 15-20 minute la cuptor la foc mare.Se servesc cu iaurt sau smantana dupa preferinta.

TIPS-URI

1

Carne tocata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

marinicayou10 1

23.04.2012, 23:10

si mieeee

Chloee 1

06.06.2013, 12:22

Apa trebuie sa acopere ardeii?
Se fac si daca nu'i bag la cuptor? (mi s'a stricat cuptorul..)

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 09:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti