Ardei umpluti

de Doralinda in Mancaruri cu carne, 24 Ian 2013 | 3654 vizualizari

 

E cunoscuta reteta, depinde doar de modul de preparare si de ingredientele alese de fiecare.

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei grasi
  • 400 gr carne tocata vita
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel mare
  • 1 ardei gras rosu
  • marar cam jumatate de buchet(depinde cat de mare e, bineinteles dupa gustul fiecaruia)
  • 50ml ulei masline
  • 100 gr bulion rosii
  • 125 gr orez rotund
  • sare
  • piper
  • 2 cepe medii
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Curatam cei 10 ardei grasi si ii intepam putin in varf ptr a putea fierbe mai bine si in interior. Vanata, ardeiul rosu, dovlecelul si ceapa, le dam prin mixer. Intr-o cratita, punem uleiul si calim  legumele mixate pana nu mai ramane apa, apoi adaugam carnea si amestecam ca sa nu ramana cocoloase. Punem si orezul, mararul si bulionul si mai lasam 5 min. Sezonam dupa gust cu sare si piper, apoi umplem ardeii. ii punem intr-o oala cu putina apa, ulei si putin suc de rosii (si sare daca doriti) si lasam la fiert cca 1 ora, acoperit la foc mic.

TIPS-URI

1

Se potriveste de minune cu un sos tzatziki!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Doralinda 1

24.01.2013, 15:41

Any! Multumesc frumos!

- Andreea - 1

24.01.2013, 16:06

ce pofta mi-ai facut Dora.....

Doralinda 1

24.01.2013, 16:44

Andreea, e delicios! Sotul a mancat pe "fuga" doi ardei!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu sos de rosii