Ardei umpluti

de kukibella in Vita, 25 Noi 2013 | 3120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ kg.carne tocata de vita
  • 8 ardei graşi
  • 4-5 roşii coapte (sau roşii ın bulion)
  • 1 pahar orez
  • 1 ceapa
  • ½ leg.patrunjel
  • ½ leg.marar
  • Un galbenuş ou
  • Sare,piper,frunze de dafin
  • Ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ardeii se curata,se taie capacele şi se spala;

Roşiile se oparesc ,se curata de coaja şi se toaca marunt(se pastreaza o roşie ptr.capace la ardei);

Ceapa se toaca marunt;

Verdeturile se spala şi se toaca marunt;

Intr-un bol amestecam carnea cu orezul,verdeturile tocate,ceapa şi galbenuşul de ou;

Potrivim de sare şi piper compozitia;

Ardeii se umplu cu aceasta compozitie(nu trebuie sa fie şi foarte plini ptr. A lasa loc orezului sa fiarba)  ;

Se pun capacele de roşii la ardei;

Pe fundul unei cratite se pun roşiile tocate,se aşeaza ardeii,se adauga apa fiarta doar cat sa acopere ardeii;

Se adauga frunzele de dafin şi uleiul de masline

Se acopera cratita cu capac şi se da la cuptorul pre-ıncalzit la 190 de grade ptr.aprox.55-60 de min.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii, ardei si dovlecei umpluti