Ardei umpluti cu pui si legume

de dantes in Pui, 2 Apr 2022 | 10541 vizualizari

 

Sunt foarte gustosi

 

INGREDIENTE

  • 3 buc ardei gras
  • 300 gr piept de pui
  • 100 gr orez
  • 1 buc ceapa verde
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 2 buc morcovi
  • 100 gr cascaval
  • 20 ml ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • dupa gust chilli
  • dupa gust curry
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu pui si legume:

Se curata ardeii si se taie in doua, pe lung. Morcovii si cascavalul se dau pe razatoare, ceapa verde se taie marunt. Pieptul de pui se taie cubulete.

Se fierbe orezul si se lasa la scurs.

Se pun la calit in ulei ceapa verde si pieptul de pui taiat cubulete si morcovii rasi si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, chilli si curry.

Cand totul este calit se adauga orezul fiert, se amesteca bine si se mai lasa pe foc 2-3 minute, pentru a se intrepatunde bine toate aromele.

Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de ardei, apoi se aseaza intr-o tava, se toarna deasupra smantana pentru gatit si cascavalul ras.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180°C, circa 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de pui