Ardei umpluti inveliti in aluat

de dantes in Porc, 13 Mar 2019 | 2412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1/2 kg.faina
  • 8 g drojdie
  • 1/2 lingura zahar
  • 1.2 lingurita sare
  • 200 ml.apa calduta
  • Pentru umplutura
  • 500 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 6 linguri ulei
  • 6 ardei kapia
  • sare,piper,boia de ardei dulce
  • 1 galbenus de ou
  • 30 g seminte de susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti inveliti in aluat:

Prima data pregatim aluatul, amestecam ingredientele le framantam bine si lasam coca la dospit pana isi dubleaza volumul.

Intr-un vas punem uleiul si calim ceapa taiata marunt, adaugam sarea, piperul, boiaua, apoi se adauga carnea tocata si se lasa pe foc pana se caleste bine. Dupa ce compozitia de mai sus s-a racit, taiem ardeii kapia pe lung, ii curatam de seminte si nervuri si ii umplem cu compozitia cu carne.

Se intinde aluatul si se taie in fasii inguste cu care invelim fiecare ardei umplut si ii asezam intr-o tava tapetata si ii ungem cu galbenus de ou si se presara deasupra seminte de susan.

Se coace in cuptor la 180 grade C, circa 30 minute pana devin aurii.

Se pot servi cu salata preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti inveliti in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (21)

Gherca Daniela 1

14.03.2019, 11:34

Rocsi 1

14.03.2019, 20:51

O reteta grozava, chiar inedita! Felicitari!

dantes 1

15.03.2019, 09:51

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in sos de rosii