Ardei umpluti reintrepretati

de Lau in Mancaruri cu carne, 24 Iul 2018 | 2143 vizualizari

 

ProvocareaGastroArt

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita
  • 3 linguri orez
  • 100 g pasat
  • 3 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 400 g rosii in sos
  • 6 linguri untura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti reintrepretati:

Calim ceapa tocata marunt in 4 linguri untura, pana ce devine transparenta. Adaugam morcovul si lasam sa se caleasca cca. 1 min dupa care adaugam carnea tocata, rosiile cu sosul, condimente dupa gust.

Amestecam si lasam cca. 5 min sa fiarba. Adaugam peste pasatul (spalat bine inainte si scurs de apa) orezul, patrunjel verde tocat. Amestecam bine pana ce se omogenizeaza si lasam deoparte cat curatam ardeii.

Ardei curatati de cotoare si seminte, ii spalam si ii punem cu gura in jos pentru a se scurge bine de apa.

Umplem ardei cu umplutura, adaugam capacele, asezam in oala de tuci in care am adaugat untura, ardeii umpluti si 100 ml bors acru amestecat cu 200 ml apa.

Dam oala la cuptorul incalzit. cca. 60 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti reintrepretati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua posate in sos de rosii cu ardei copt si chiftelute