Aripioare crocante la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 21 Aug 2012 | 9061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 aripioare sau in functie de cati membrii sunt la masa
  • 3 oua
  • 2 linguri de susan
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de pesmet
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute pt cine le doreste picante
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingura de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante la cuptor:

Se spala si se sterg aripioarele, cu un servetel.

Batem ouale cu sare si piper, dupa care adaugam mustarul si omogenizam.

Intr-o farfurie facem un amestec din celelalate ingrediente.

Dam aripioarele prin aceste amestec, dupa care le bagam in ou si le dam din nou prin amestecul de faina, pesmet si susan.

Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit cca. 50 de minute.

Le verificam din cand in cand si la jumatatea intervalului le intoarcem pe cealalta parte.

Servim cu cartofi prajiti si un sos din usturoi cu iaurt sau cu ce doriti.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (23)

iry-gabriela 1

21.08.2012, 19:02

bune aripioare

Toamna07 1

21.08.2012, 19:38

Delicioase;trebuie gatite cat mai repede si tavalite prin maioneza cu usturoi !

Laly 1

22.08.2012, 12:32

Buuuuune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripi de pui la cuptor în vasul roman