Aripioare de pui la cuptor cu garnitura de orez

de dana1986 in Pui, 29 Apr 2011 | 16079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 aripioare
  • 200 ml de vin(eu am pus alb) 
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • paprika
  • vegeta
  • usturoi
  • Pentru pregatirea orezului avem nevoie de:
  • 150 gr orez
  • o ceapa noua
  • un ardei rosu
  • un ardei verde
  • un morcov
  • o rosie mare sau doua mai mici(fara coaja)
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • vegeta
  • piper
  • o cana si jumatate de apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la cuptor cu garnitura de orez:

ARIPIOARELE

Aripioarele se curata bine de resturi,se spala si se taie in 3 bucati(eu nu am folosit bucata din varf). Se amesteca toate ingredientele de mai sus, se face un sos in care se pun aripioarele la marinat pentru 20-30 minute. dupa care punem aripile la cuptor.

GARNITURA

Intr-o tigaie punem uleiul adaugam orezul,ceapa,ardeii, morcovul(date prin razatoare sau taiate marunt), lasam 3-5 minute la prajit dupa care stingem cu o cana si jumatate de apa. Adaugam rosia taiata in cubulete si condimentele. Lasam sa fiarba pana ce scade toata apa la foc cat mai mic.POFTA BUNA.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la cuptor cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripioare pane