Aripioare de pui picante cu dovlecel

de Bunica in Pui, 15 Sep 2013 | 3457 vizualizari

 

Imi place dovlecelul foarte mult.Nu pierd nicio ocazie sa-l pregatesc.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 aripioare
  • 2 linguri de ketchup
  • 1 ardei iute
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui picante cu dovlecel:

Dovlecelul se curata,se spala,se taie rondele si se prajesc in tigaia dry-cooker

Aripioarele se spala,se sterg cu servetele absorbante,se adauga Baza  Mirodenia,si se freaca cu ardei iute.

Se pun in aceeasi tigaie la prajit .

Se scot pe farfurie.

Se aseaza dupa dorinta si deasupra se toarna ketchup.

TIPS-URI

1

Ardeiul se taie in doua pe lungime.

2

Aripioarele si dovlecelul se prajesc fara ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui picante cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

diaconta 1

16.09.2013, 10:39

Buna combinatie

Lia_ 1

16.09.2013, 20:40

nu prea-mi plac dovleceii dar mananc carnea

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:23

foarte gustoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita