Avgolemono - Supa greceasca cu oua si lamaie

de Mitinita in Supe, 7 Ian 2011 | 9241 vizualizari

 

V-am spus deja cum e cu gatitul cand ai copii,gatesti in functie de ei.Aceasta e reteta perfecta,mai ales pentru iarna.Are si proteine de la oua,vitamina C de la lamaie,carbohidrate de la orez si e o supa calda pentru zilele acestea friguroase.

 

INGREDIENTE

  • 5 cani supa de pui/legume (sau apa cu cub)
  • 1/2 cup orez cu bobul lung
  • 1 morcov
  • 1 tulpina de telina
  • 2 oua
  • 1 lingurita coaja de portocala,rasa
  • 3 linguri suc de lamaie,proaspat stors
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Avgolemono - Supa greceasca cu oua si lamaie:

Se pune la fiert supa cu orezul si legumele taiate la robot sau pe razatoare. Se fierb 20 minute.
Separat,bate ouale cu telul intr-un bol. Scoate un polonic de supa si toarna-l peste ouale batute.Amesteca.
Adauga oul la supa si mai tine-l putin pe foc,dar SA NU FIARBA!
Adauga coaja si sucul de lamaie,sarea si piperul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Avgolemono - Supa greceasca cu oua si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei de casa