Bagheta umpluta

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2016 | 6518 vizualizari

 

Usor de facut, de efect si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta frantuzeasca
  • 200g sunca de Praga
  • 100g bacon
  • 150g cascaval feliat
  • 100g cascaval ras
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100g unt
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Bagheta se taie in 4-5 bucati si se scoate miezul cu un cutit sibtire si lung.

De preferat ca marimea bucatilor taiate sa fie cat latimea feliilor de cascaval.

Se taie sunca in batoane de lungimea bucatilor de bagheta si sectiune de 1x2 cm.

Se infasoara fiecare bucata de sunca intr-o felie de bacon si una de cascaval.

Se introduce cu grija ruloul in bucata de bagheta fara miez.

Se face bagheta la loc, bucata langa bucata, si se mai taie transversal la 3-4 cm sa rezulte bucati potrivite.

Se pun intr-o tava pe folie metalica.

Se topeste untul si se amesteca cu ceapa verde tocata, cascavalul ras, patrunjelul tocat, piper si se pune peste bagheta in tava.

Se inveleste in folie si se introduce in cuptor 25-30 minute.

Ultimile 10 minute se da folia la o parte sa se rumeneasc putin.

Se desfac bucatile si se servesc.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ardei copt umplut cu branza