Bagheta usturoiata

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2013 | 8068 vizualizari

 

Am vazut la Nadina si tare mi-a placut. Am facut-o de nenumarate ori! Mancam cu totii si mai ales pitica de cate ori fac, asa ca am zis sa va aduc si voua, poate va surade ideea si faceti si voi! Simplu si bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta mare
  • 75-100 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 fire patrunjel
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta usturoiata:

Bagheta trebuie sa fie veche de o zi, pentru ca se taie mai bine. Deci se taie bagheta in doua pe lungime.

Se amesteca untul moale cu usturoiul curatat si pisat si cu patrunjelul tocat. Se condimenteaza cu sare din belsug.

Se ung jumatatile de bagheta cu amestecul de unt, se lipesc si se infasoara in folie de aluminiu. 

Se da la cuptorul preincalzit pentru 15 minute. Dupa 10 minute se desface folia ca sa se rumeneasca putin.

Se mananca asa calda pe moment, e foarte buna crocanta la exterior, dar cu miezul moale si aromat!

Pofta buna!

Sursa

TIPS-URI

1

puteti inlocui patrunjelul cu busuioc sau orice alta verdeata va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta usturoiata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (55)

Corinuta 1

05.10.2013, 23:42

Asa e Simo draga!

bianca92 1

14.10.2013, 21:08

Parca si simt mirosrul ala superb de usturoi. Stiu ca pentru unii nu e cel mai placut miros, dar pentru mine face parte din categoria "arome preferate"

Corinuta 1

14.10.2013, 22:06

si pentru mine la fel Bianca!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor