Baghete cu branza, ceapa si marar

de Bucataras in Piine, 11 Mai 2014 | 9853 vizualizari

 

Am pregatit niste painici aperitiv foarte gustoase, umplute cu branza, cu putina ceapa si marar.

 

INGREDIENTE

  •  250 g faina alba
  • 50 g faina de secara
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita de drojdie
  • 165 ml apa calduta
  • 150 g crema de branza Natur Ceva fin Cremos
  • 100 g crema de branza cu smantana Ceva fin Pufos
  • 1 fir de ceapa verde
  • marar
  • sare
  • 1 ou pentru uns

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu branza, ceapa si marar:

 Am pregatit intai aluatul pentru paine.

In vasul mixerului am pus cam 150 g faina alba impreuna cu sarea si drojdia, am mixat cateva secunde, dupa care am adaugat uleiul si apa calduta.

Am mixat si am adaugat si restul de faina alba si cea de secara. Daca aluatul se lipeste de maini mai adaugati putina faina.

Am lasat aluatul sa creasca si am pregatit crema de branza pentru umplutura.

Am curatat, spalat si tocat ceapa si mararul. Le-am adaugat intr-un bol, peste cele doua tipuri de branza. 

Am adaugat un praf de sare ( dupa gust) si am amestecat.

Dupa ce aluatul a crescut, am luat bucati din el, ca niste bile, pe care le-am intins, pe blatul infainat.

Pe fiecare foaie de aluat am intins cate o lingura de crema de branza, am rulat marginile peste branza, apoape unindu-le, formand niste baghete.

Din compozitia pe care am facut-o am obtinut 7 baghete, pe care le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Am uns baghetele cu oul batut si am presarat chimen pe deasupra. 

Am pus tava in cuptorul incins la 220 grade cam 18 minute. Marginile baghetelor s-au desfacut putin, lasand branza la iveala.

Am mai uns o data cu ou si branza si marginile si am mai lasat la cuptor baghetele 4 minute.

Au iesit frumos rumenite si atat de bune! Va poftesc sa le incercati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu branza, ceapa si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (31)

Micutza Luana 1

12.05.2014, 18:04

ce n arata

Lia_ 1

14.05.2014, 06:27

am vazut ceva cu branza si am venit )

CookieMonster 1

30.05.2014, 10:03

foarte faina ideea!!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paine cu cascaval