Ballotins de Saint-Jacques

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2010 | 7120 vizualizari

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

12.04.2010, 14:52

prima le-am vazut si vin cu tot cu furculision cum zice coana Chirita .
supararea mea ca eu nu gasesc asa ceva

nadina73 1

12.04.2010, 14:55

arata foarte bine

ionix 1

12.04.2010, 15:00

wow... are un nume de mi se plimba limba-n gura, cum se zice pe la noi prin batatura... super super... daca-i fac soacrei o dau pe spate clar

Sylvia 1

12.04.2010, 15:22

Multumesc pentru laude .
Mihaela am vazut si in Ro Saint-Jacques , cel mai avantajos pret cred ca era la Metro la cele congelate, sunt extraordinare merita sa le gusti macar o data

Sylvia 1

12.04.2010, 15:23

Ionix sincer habar nu am cum s-ar traduce exact, "imbucaturi " nu stiu ca nu suna bine de asta le-am si lasat titlu original mortala ai fost cu soacra daca vrei iti fac un meniu cu asa denumiri de la cap la coada

rivka 1

12.04.2010, 16:06

gustarele nah...aperitive.


arata senzational ca de altfel tot ce faci.

Bunica 1

12.04.2010, 16:41

ionix, ti se plimba limba-n gura,dar tot vrei sa-ti impresionezi soacra.Imi ploua in gura, dar tot nu m-as incumeta sa fac, nu de alta dar o mananc( ....si dieta, colesterolul...ravagii) Ma multumesc cu o portie virtuala de la Sylvia si-i spun "sar-manaaaa" !

gospodinadecriza 1

12.04.2010, 16:53

Nu mai comentez chestiile astea.
Ionix, ce soacra ai? A mea, daca ii fac din "aiestiea", zice ca "m-am dilimandrit!"!

Sylvia 1

12.04.2010, 17:04

Gospodinadecriza eu zic sa ii faci niste melci in reteta mascata si sa ii zici apoi ce a mancat

Brindusa 1

12.04.2010, 17:15

mai Sylvia tocma la anu' o mai repeti? Pai la asa bunaciune ar trebui s-o faci cel putin o data pe luna.

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 17:47

arata super bn, dar nu as pune gura pe asa ceva, poate doar sa nu stiu ce este, de nume nici nu mai vb, oricum nici nu m-am straduit prea tare sa-l citesc cum trebuie

ionix 1

12.04.2010, 20:01

@Sylvia... sunt sigura ca la voi acolo sunt muuuulte... pai, sa-mi zici cateva simplu de facut dar alambicate-n denumiri

ionix 1

12.04.2010, 20:02

@Bunica... eu-mi doresc mereu sa-mi impresionez soacra dar nu-mi da ocazia are impresia ca sunt o nepreciputeanu in bucatarie, nu c-as fi vreun super chef, dar stiu macar sa fac o supa nici eu nu pot manca zilele astea si salivez la propriu

ionix 1

12.04.2010, 20:05

@GDC... eh, am o soacra cocheta si simandicoasa... brrr, sper sa nu vada commenturile astea si sa creada ca zic ceva de rau vorba Sylviei, o sa fac melci si-o s-o "dau pe spate" clar il dezmosteneste de tot pe fi-su sa stii ca ne iubim mult face-to-face, se lasa cu cadouri in fiecare weekend ... dar pe la spate, valeu!

Sylvia 1

12.04.2010, 22:39

Ionix eu zic ca esti o super bucatareasa, imi place mult ce gatesti poate e mai dificila soacra ta sau se lasa mai greu convinsa

janet 1

14.04.2010, 23:39

Arata tare bine,sigur poti impresiona ,dar eu una nu am mincat nici o data!Nu cred ca as incerca!......dar...cine stie!

Oana 1

15.04.2010, 15:37

Mmmm, sunt super, super! o sa ma uit si eu dupa scoici din astea congelate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta in straturi, cu kaizer si specialitate daneza