Balmos taranesc cu sos de ardei

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2012 | 5425 vizualizari

 

azi am simtit nevoia de a manca branza cu mamaliga....iar singura solutia pe care am avut-o a fost de a adauga branza sarata in mamaliga si asa a reiesit balmosul care sigur il stie toata lumea.....

 

INGREDIENTE

  • 500 ml apa,
  • Faina de porumb,
  • 250g branza sarata de oi,
  • 2 linguri margarina,
  • sos de ardei cu ciuperci,
  • 1-2 oua si sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Balmos taranesc cu sos de ardei:

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb.    

Cand a fiert se mai adaUga faina pana se formeaza o mamaliga moale peste care se adaUga 2 linguri de margarina si branza de oi si se mai lasa pe foc pana se leaga.

Separat se prajesc ouale  si se aseaza pe farfurie cu balmosul si sos de ardei.

 Dupa preferinta se rade cascaval deasupra! 

 Pofta buna la balmos taranesc!

TIPS-URI

1

tot aici gasiti si reteta sosului de ardei cu ciuperci

Daca ti-a placut reteta noastra "Balmos taranesc cu sos de ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Cris2711 1

06.02.2012, 11:55

si inca cat imi place

iry-gabriela 1

06.02.2012, 17:07

multumesc mult si va pup

cocolina 1

18.06.2012, 22:02

ce mult imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Balmoş ca la …oraş